Ta utdanning i reiselivsledelse hjemmefra

Norsk reiseliv mangler ledere, og mange reiselivsledere mangler relevant utdanning. Til høsten starter Fagskolen i Viken et ettårig studie i «Reiselivsledelse». Studiet gir 30 studiepoeng og er samlingsbasert, der studentene gjennomfører nettbasert studie på hjemstedet kombinert med noen samlinger i løpet av studieåret.

Studiet er organisert på deltid, over 1 skoleår. Reiselivsnæringen er en av de mest dynamiske og hurtigvoksende sektorene i dagens globale økonomi. Vår utdanning i reiselivsledelse er utformet for å hjelpe deg med å navigere gjennom denne spennende reisen, utstyre deg med nødvendige kunnskap, praktiske ferdigheter og en sterk etisk forankring. Studiet ledes av høyt kvalifisert undervisningspersonale med lang erfaring fra reiselivet.

Du kan lese mer om Fagskolen i Vikens studie i Reiselivsledelse her.

Kort om Reiselivsledelse

Studiet har et omfang på 30 studiepoeng og er inndelt i 3 emner. Studiet er nettbasert med samlinger som gjennomføres på deltid, over 1 skoleår.

  1.  Gründervirksomhet 10 stp.
  2. Bærekraftig Ledelse, Økonomi og Markedsføring (LØM) 10 stp.
  3. Hotell- og restaurantledelse 10 stp.

Oppstart: 19. august 2024

Studiesteder: Geilo, Kongsberg og Jessheim

Søk opptak i Samordna opptak

Kort om Fagskolen i Viken

  • Norges største offentlige fagskole.
  • Består av totalt åtte studiesteder i Akershus, Buskerud og Østfold.
  • Har også midlertidige studiesteder etter arbeidslivets behov i hele Norge.
  • Fagskolen har studietilbud innen helse- og oppvekstfag, tekniske fag, ledelse, frisørfag, reiselivsfag og baker og konditorfag.
  • Du kan studere på heltid, deltid, nettbasert og/eller modulbaserte studieløp, som gjør det enklere å kombinere med jobb og familieliv.
  • Du kan søke opptak på ledige studieplasser i Samordna opptak fra 31.mai. Fagskolen tar inn søknader fortløpende frem mot studiestart.

«Utdanningen «Reiselivsledelse» i regi av Fagskolen i Viken kan jeg helhjertet anbefale som et ledende studium innen reiseliv. Programmet er en modernisert og aktualisert utgave av tidligere reiselivsutdanninger som vi har hatt her på Geilo. «Reiselivsledelse» er samlingsbasert, det er fleksibelt og kan gjennomføres mens du jobber.

Geilo ble remerket som Bærekraftig Reisemål for 2.gang høsten 2023, og som en integrert del av «Reiselivsledelse», vil deltakerne bli kjent og jobbe med å utvikle bærekraftige og innovative reiselivsopplevelser. Skulle ønske jeg hadde hatt muligheten til å ta en slik utdanning da jeg var tidlig i min karriere innen reiseliv og hotellbransjen!»

– Roger Espeli, adm. Dir. Geilogruppen